Jezik:

 
 
 

001/001/17 starstarstar

Ždrijac, Nin, Zadarska županija, 23235, Hrvatska

Tap to call 0038595 526 3411

Prosječna ocjena:0.0
Ukupno glasova:0
 Rezervirano
Kontaktiraj
qrcode
1 bedroom

Vlasnik govori: HR, EN, NJ, FR
Max ljudi: 2+2
Veličina: 35 m2

Opremljenost apartmana

klima uređaj:
ventilacija:
Wi-Fi:
satelitska/kablovska TV:
TV:
radio:
telefon:
kada:
tuš:
ručnici:
fen:
posteljina:
terasa/balkon:
dječji krevetić:

Opremljenost kuhinje

perilica za suđe:
štednjak:
mikrovalna:
aparat za kavu:
električno kuhalo:
frižider:
ledenica:
posuđe:

Opremljenost vrta

parking:
garaža:
korištenje vrta:
zajednička terasa:
roštilj:
bazen:
vanjski tuš:
ležaljke:
ljuljačke za djecu:
korištenje bicikla:
parking za čamac:
vez za čamac:

Broj prijava

Prijava/Odjava

Prijava: 14:00
Odjava: 10:00

Dozvole

pušenje dozvoljeno:
kućni ljubimci dozvoljeni:

Doplate

Kućni ljubimci: 5€
Doručak:

Cijene

Datum
Cijena u €
01.01. - 31.05.
50
01.06. - 30.06.
60
01.07. - 31.08.
75
01.09. - 30.09.
60
01.10. - 31.12.
50

 

   

Aktivnosti u zoni

Udaljenost od:

- mora: 50m
- plaže: 50m
- marine/luke: 3km
- veza za čamac: 100m
- sportskih terena: 300m
- centra: 300m
- ljekarne: 500m
- doktora: 500m
- restauranta: 300m
- marketa: 50m
- banke/bankomata: 400m
- pošte: 500m
- autobusne stanice: 300m
- aerodroma: 17km
- benzinske pumpe: 2km
- željezničke postaje: 17km
- disco kluba: 3km
- ronilačkog centra: 3km
- muzeja/galerije: 400m
- mjenjačnice: 400m

Opis najbliže plaže:

plaža Ždrijac, pješčana

Sadržaji na plaži:

- tuševi
- suncobrani uz doplatu
- ležaljke uz doplatu
- bar

Upute za vozače

Vozite se autocestom A1/E71 u smjeru Zadra. 28 km nakon prolaska tunela Sveti izađite na Posedarje. Skrenite lijevo na 106 prema Otok Pag i Ražanac. Nakon 10 km skrenite lijevo na 6007. Za 4 km skrenite desno: Put Poljica. Za 5 km doći ćete u Vrsi. Skrenite lijevo Ulica Ivana Pavla II.

Zračne luke

Zadar aerodrom

Ime aerodroma: "Zračna luka Zadar"
P.P. 367, 23 000 ZADAR
HRVATSKA
Grad: Zadar Država: Republika Hrvatska Telefon: +385(0)23 205 800
+385(0)23 205 832
Telefax: +385(0)23 205 831 Identifikacijski kod: ZAD Radno vrijeme: 06.00 - 22.00 svakog dana
24 po dogovoru
Površina: 1000000 m2 Najbliži gradovi: Zadar – 7 km
Biograd n/m – 21 km
Šibenik – 56 km
Altituda: 88m (289ft) Referentne temperature: 31°C (SRP) Magnetske varijacije: 3° E (2012) Više info: http://www.zadar-airport.hr

Ostali prijevoz

Zadar željeznička postaja

adresa: Ante Starčevića 3,
23000 Zadar, Hrvatska
telefon: +385 23 211 343 više info: http://hzpp.hr

Zadar autobusna postaja

adresa: Ante Starčevića 1,
23000 Zadar, Hrvatska
telefon: +385 23 211 555
+385 23 315 940
više info: http://www.autobusni-kolodvor.com

Local bus transport

ime: Liburnija Zadar telefon: +385 60 305 305
+385 23 302-594
više info: liburnija-zadar.hr

Taxi servisi

1. ime: Lulić Taxi Zadar telefon: +385 23 494 494 više info: http://www.lulic.hr 2. ime: Taxi Denis Zadar telefon: +385 91 262 2621 više info: http://www.taxi-zadar.com.hr 3. ime: Taxi Jadera Zadar telefon: +385 99 3232 321 više info: http://taxi-jadera.com 4. ime: Taxi Elvis telefon: +385 91 4343 473 više info: http://www.taxi-elvis.hr

Police i objašnjenja

Ovi Uvjeti razjašnjavaju vlasnikove obveze prema najmoprimcu, obaveze najmoprimca prema vlasniku, a u vrlo rijetkim slučajevima bilo kakvog spora, će se koristiti kao osnova za bilo koje rezolucije. Pažljivo ih pročitajte prije potvrde Vaše rezervacije. Prihvaćanje ovih Odredbi i; Uvjeta obvezuje ugovor između siljedeće dvije stranke: zahtjevatelja najma (Najmoprimac) i vlasnika imovine (Vlasnik)

1. Uključeni članovi
Sve osobe navedene u Ugovoru o najmu ili dodana naknadno od strane najmoprimca će biti obvezane uvjetima ovog sporazuma. Stanarsko pravo imovine je ograničeno na ona imena navedena u Ugovoru ili dodana naknadno od strane iznajmljivača. Podnositelj zahtjeva najma smatra se da je Glavni Najmoprimac i da će preuzeti punu odgovornost za sve članove svoje Grupe tijekom najma. Informacije ili upute u vezi s ovim najmom će se priopćiti samo podnositelju zahtjeva najma , a ne bilo kojem drugom članu Grupe.

2. Plaćanje
Rezervacija će biti potvrđena od strane vlasnika nakon što je zahtjev odobren i početna ili puna isplata obrađena. U slučaju da rezervacija ne bude prihvaćena od strane vlasnika, sve plaćene naknade će odmah biti vraćene. Svaka rezervacija u roku od 10 dana od početka najma mora biti plaćena u cijelosti kreditnom karticom putem PayPal-a, ili Wire Transferom u trenutku potvrde rezervacije. Nijedna rezervacija ne može se potvrditi bez potvrde uplate u cijelosti. Nakon što je rezervacija zaprimljena i prihvaćena od strane vlasnika, najmoprimac jamči za isplatu ostatka najamnine. Neplaćanje će se tretirati kao otkaz rezervacije, a depozit će biti oduzet.

3. Politika Otkazivanja i promjena rezervacije
Nakon što je rezervacija prihvaćena i potvrđena, otkaz rezervacije se može dati samo u skladu s dolje navedenim uvjetima:
- Ako se razdoblje iznajmljivanja može nanovo rezervirati, povrat za razdoblje ponovnog iznajmljivanja ili dio naknade za otkazivanje iz depozita će biti vraćen;
- Ako bilo koji dio perioda najma ne može biti ponovno rezerviran Najmoprimatelj će izgubiti sav novac uplaćene naknade za to razdoblje.

4. Stanarsko pravo nekretnine
Bez obzira na objavljen maksimalni broj osoba koje imovina može primiti broj gostiju koje borave u nekretnini strogo je ograničen na one imenovane na ugovoru o najmu ili svim naknadnim izmjenama kojima je obaviješten vlasnik u pisanom obliku . Navedeni i dogovoren broj osoba uključuje sve osobe bez obzira na dob, dnevne i prekonoćne goste. Prekoračenje broja utvrđenih i dogovorenih osoba će rezultirati trenutnom iseljenju bez povrata naknade ili naknadi od 100 € po osobi na noć za nadoplatu prema odluci vlasnika.

5. Stanje nekretnine
Nekretnina će biti pregledana za vrijeme prijave i prema tome se najmoprimac obvezuje:
- Obavijestiti vlasnika odmah glede bilo koje štete i/ili pitanja oko održavanja koja zahtijevaju pažnju;
- Čuvati imovinu te sav namještaj, opremu, pribor, sitnu pokretnu imovinu te djelovati u ili oko nekretnine kako bi ona ostala u istom stanju i uvjetima kako je nađeno na početku svojeg korištenja;
- Gdje je usluga čišćenja pružena, Najmoprimac je dužan slijediti upute odlaska (odjave) koje je naveo vlasnik;
- Gdje usluga čišćenja nije pružena; Najmoprimac je dužan napustiti imovinu u istom stanju čistoće i reda u kojem je pronađena. Ako to ne učinite na zadovoljstvo vlasnika to će rezultirati nadoplatom za štetu/čišćenje koja se naplaćuje.

6. Korištenje telefona i internet usluge
Ako je telefon dan kao dio najma, Najmoprimac mora nadoplatiti sve međugradske telefonske pozive na bilo kreditnu/telefonsku karticu ili račun operatera, osim ako nije drukčije savjetovan. Gdje se internet usluge pružaju, moguće je da postoje ograničenja preuzimanja i moguća ja nadoplata ako su ova ograničenja premašena. Najmoprimac snosi odgovornost za provjeru ograničenja na internet uređaju prije preuzimanja datoteka.

7. Kućni ljubimci
Ako su kućni ljubimci dopušteni od strane vlasnika svi dokazi boravka ljubimca moraju biti uklonjeni iz nekretnine i okućnice na kraju najma. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni na bilo kojem predmetu namještaja, uključujući i krevete, a dokazi ljubimčeve dlake na namještaju i posteljini mogu uzrokovati dodatne troškove čišćenja. Ukoliko su Kućni ljubimci strogo zabranjeni u ovom objektu, svaki dokaz o boravku kućnih ljubimaca prijave rezultirat će oduzimanjem odštetnog depozita u cijelosti. Vlasnik ne preuzima odgovornost za bilo kakve alergijske reakcije ili druga stanja koja proizlaze iz boravka u imovini. Oznaka "kućni ljubimci zabranjeni" ne znači da nije bilo kućnih ljubimaca u objektu u nekom trenutku.

8. Pušenje
Ukoliko pušenje nije dozvoljeno od strane vlasnika ono nije dozvoljeno u nekretnini ili neposrednoj blizini nekretnine.

9. Pristup nekretnini tijekom zimskih mjeseci
S druge strane, ako zbog neprohodnost ceste spriječi iznajmljivača od dolaska do imovine, Najmoprimac će dobiti povrat najamnine za Dan (e) kada je imovina bila nedostupna. Međutim, vlasnik će biti odgovoran za bilo kakve gubitke, dodatne troškove ili kazne nastale kao rezultat nemogućnosti da dođe na vrijeme ili napusti imovinu na vrijeme zbog nedostatka čišćenja snijega. Najmoprimci se također podsjećaju da osiguraju da su oni i njihova vozila prikladno pripremljeni i opremljeni za vožnju u zimskim uvjetima koji se vjerojatno mogu pojaviti tijekom njihova posjeta nekretnini.

10. Oprema i sadržaj
Dostupna oprema i pribor pruženi su prema odluci vlasnika i dok je svaki pokušaj napravljen kako bi se osiguralo da je ta oprema u ispravnom stanju za trajanja najma, ako se dogodi kvar ili neka druga situacija zbog koje je nebitan element neupotrebljiv, vlasnik ne preuzima odgovornost za zamjenu ili povrat iznajmljivaču za nedostatak upotrebe te opreme ili sadržaja. Oprema i sadržaji o kojima govorimo uključuju (ali nisu isključivi samo na) stavke poput čamaca, motora, televizora, videorekordera/DVD-a, toplih kupki, sauna i jacuzzija. Najmoprimac mora odmah prijaviti vlasniku svaku neispravnu ili pokvarenu opremu! Vlasnik će uložiti razumne napore da ih popravi što je prije moguće; međutim, postoje ograničenja usluge servisa u ovom području. Dok će se napraviti svaki pokušaj da se osigura da su sva reklamirana oprema i uređaji u dobrom stanju na početku najma, smanjenje najma; rabat; ili povrat će biti izdano za mehanički kvar klima uređaja, perilice suđa, perilice, sušilice, televizora i drugih uređaja.

11. Povrati
Ako dođe do kvara osnovnih elemenata kao što su vodovodni sustav, odvodi i električni sustavi, a glavni aparati kao što su štednjak ili hladnjak, sve će se izvršiti da se to popravi ili zamijeni, ili će odgovarajući povrat sredstava biti se za neugodnosti. To se ne odnosi na kvar sustava uzrokovan zlouporabom, kao što su odvodne blokade uzrokovane neodgovarajućom uporabom sanitarija. Vlasnik nije odgovoran, niti će dati povrat za bilo kakvu obustavu električnih usluga zbog ekstremnih vremenskih ili drugih okolnosti koje su izvan njegove kontrole. Isto tako, neće biti povrata novca zbog nevremena, promjene u razini vode, uvjeta na susjednim nekretninama, ili bilo kakve nelagode, zbog prirodnih elemenata lokacije kao što su leteći kukci ili životinjska populacija.

12. Ostali uvjeti rezervacije
Najmoprimac je dužan pridržavati se ovih uslova i uvjeta najma i svih drugih uputa sadržanih u pojedinačnom vodiču i svih dodatnih informacija i uputa koje će biti isporučeno u objektu ili od strane vlasnika. OGRANIČENJA OD ODGOVORNOSTI: Najmoprimac izjavljuje, jamči, priznaje i suglasan je s vlasnikom da će on / ona koristiti imovinu i njene sadržaje u skladu s gore navedenim odredbama i uvjetima i pruženim informacijama te da on / ona to čini na svoju vlastitu odgovornost i da on / ona ne obeštečuje i štedi Vlasnika bezopasno od bilo koje tjelesne ozljede, bolesti ili smrti, gubitka ili oštećenja, izazvanih, osobi ili imovini iznajmljivača, njegove / njezine obitelji ili gostima, prije, za vrijeme ili nakon vremena najma. Nadalje, on / ona prihvaća punu odgovornost za korištenje dobara i bilo koje rekreacijske opreme poput brodica, motora i slično i suglasan je platiti za bilo kakvu štetu spomenute opreme, osim zbog uobičajenog trošenja i habanja. Najmoprimac dodatno potvrđuje da je on/ona odgovorna za osiguranje da se svi Plovidbeni propisi poštuju, pa tako i postojanje potrebne zaštitne opreme plovila, kao i ispunjavanje trenutnih zahtjeva za osposobljenost plovljenja.

Vaše odredište (kraj rute) je već označeno na karti. Unesite svoju lokaciju i odaberite opcije rute za dobivanje uputa do odredišne točke. Također možete kliknuti na karti odabrati do 9 putnih točaka iz svog polazišta do odredišne točke.

Adresa
Poštanski broj
Grad
Optimiziraj za

Imajte na umu da ovo nije forma rezervacije, mjesto toga šaljete e-mail. Unesite poruku koju želite poslati 001/001/17

Otkaži

Ne postoje recenzije za ovaj entitet.

Morate biti prijavljeni kako bi postavili recenziju.
Dostupno
Zauzeto/Nije dostupno
Veljača 2020
NPUSČPS
 
 
 
 
 
 
Travanj 2020
NPUSČPS
 
 
 
 
 
Svibanj 2020
NPUSČPS
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lipanj 2020
NPUSČPS
 
 
 
 
 
Kolovoz 2020
NPUSČPS
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Studeni 2020
NPUSČPS
 
 
 
 
 
Siječanj 2021
NPUSČPS
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Veljača 2021
NPUSČPS
 
 
 
 
 
 
 
Travanj 2021
NPUSČPS
 
 
 
 
 
Svibanj 2021
NPUSČPS
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lipanj 2021
NPUSČPS
 
 
 
 
 
Listopad 2021
NPUSČPS
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Studeni 2021
NPUSČPS
 
 
 
 
 
Siječanj 2022
NPUSČPS
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ime Tarife Vrsta sobe Min osoba Max osoba Dostupna od Dostupna do   Minimum dana Maksimum dana

Privlaka

Subota, 22 Veljača 2020 6 5 scattered clouds
Nedjelja, 23 Veljača 2020 10 8 overcast clouds
Ponedjeljak, 24 Veljača 2020 11 9 overcast clouds
Utorak, 25 Veljača 2020 10 9 moderate rain
Srijeda, 26 Veljača 2020 10 4 heavy intensity rain
Četvrtak, 27 Veljača 2020 7 5 broken clouds
Petak, 28 Veljača 2020 8 6 few clouds

Properties nearby 001/001/17 within 1 km

No other properties nearby.